Teren de tenis în Râmnicu Vâlcea

Teren de tenis în Râmnicu Vâlcea

Esti pasionat de tenis?

Joacă cel mai bun meci din viața ta pe unul din cele 2 terenuri de tenis cu zgură, dotate cu nocturnă.

Vrei să-ți perfecționezi jocul?

Club Winners’ colaborează cu unii dintre cei mai valoroși antrenori de tenis din Râmnicu Vâlcea. Întărirea disciplinei proprii, stimularea responsabilității, precum și socializarea se situează pe același plan cu dezvoltarea sportivă a copiilor. 

Formarea tinerilor sportivi pentru toate aspectele vieții, folosind ca intrumente tenisul și educația sportivă este o preocupare permanentă. Toți jucătorii vor beneficia de o atenție deosebită din partea noastră pentru ca performanțele lor să fie maxime în atingerea obiectivelor propuse.

Copiii cu vârste cuprinse între 5-10 ani, pot beneficia de programe de inițiere și minitenis, iar cei mari pot beneficia de programe pentru avansați și performanță. Adulții pot închiria terenurile beneficiind de lecții private de initiere și/sau perfecționare sub îndrumarea antrenorilor noștri.

Tarife tenis vară

VARĂ - Abonament

Abonamente

Orar

Tarif

Luni - Vineri

700 - Nocturnă

40 Lei/ oră

Nocturnă

55 Lei/ oră

Sâmbătă - Duminică

700 - 2400

55 Lei/ oră

VARĂ - Ocazional

Ocazional

Orar

Tarif

Luni - Vineri

700 - Nocturnă

45 Lei/ oră

Nocturnă

65 Lei/ oră

Sâmbătă - Duminică

700 - 2400

70 Lei/ oră

Tarife tenis iarnă

IARNĂ - Abonament

Abonamente

Orar

Tarif

Luni - Vineri

700 - Nocturnă

75 Lei/ oră

Nocturnă

85 Lei/ oră

Sâmbătă - Duminică

700 - 2400

85 Lei/ oră

IARNĂ - Ocazional

Ocazional

Orar

Tarif

Luni - Vineri

700 - Nocturnă

80 Lei/ oră

Nocturnă

95 Lei/ oră

Sâmbătă - Duminică

700 - 2400

100 Lei/ oră

Accesul în spațiul de joc se face doar dacă beneficiarul este echipat corespunzator pentru activitatea respectivă

REGULAMENT TENIS

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli minime:

 • 1.Terenul de Tenis pot fi utilizat dupa realizarea unei rezervari in prealabil sau daca acestea sunt libere prin verificarea disponibilitatii acestora la receptia Clubului.
 • 2. Membrii pot rezerva terenul de Tenis, telefonic 0723 022 667 sau direct la receptia Clubului.
  Anularea rezervarii se poate face cu cel putin 24 ore inainte de ora programata, pentru a evita ulterioare penalizari. Puteti recupera ora neonorata in decurs de maxim 30 zile in functie de disponibilitaea orara. In urma a 3 rezervari neonorate in decursul a 3 luni Clubul isi rezerva dreptul de a nu mai permite rezervarea terenurilor de catre dvs. in urmatoarea luna.
 • 3. In cazul in care intarziati mai mult de 15 minute fata de ora programata, rezervarea dvs. este anulata, iar tariful achitat se retine de catre Club, dvs. neavand dreptul la rambursarea costului respectiv, iar, terenul poate fi utilizat de catre un alt membru, potrivit regulii „primul venit, primul servit”.
 • 4. Terenurile de Tenis pot fi utilizate de Luni pana Vineri intre 9:00-24:00. Membrii au acces pe terenurile de Tenis, conform rezervarilor programate, doar in intervalul orelor de functionare.
 • 5. Timpul de joc se limiteaza la 55′ efectiv. Terenul de joc va fi eliberat cu 5 minute inainte de ora fixa pentru a onora alte rezervari sau pentru a permite accesul membrilor in asteptare.
 • 6. Copiii si juniorii au aceleasi drepturi cu privire la utilizarea terenurilor ca si membrii adulti.
 • 7. Copiii cu varsta sub 14 ani trebuie sa fie supravegheati in permanenta de catre un adult.
 • 8. Toti sportivii si membrii vor folosi echipamentul corespunzator suprafetei de joc/spatiului de antrenament.
 • 9. Este interzis accesul pe terenul de Tenis cu incaltaminte neadecvata (incaltaminte cu crampoane, de alergare sau altele care pot deteriora suprafata de joc sau pot facilita accidentarile), cu role, biciclete sau skateboard.
 • 10. Pe terenul de Tenis si in zona acestuia fumatul (inclusiv tigari electronice) este interzis.
 • 11. Nu aruncati pe teren cu niciun fel de obiecte. Nu sunt permise comportamentele neadecvate, utilizarea necorespunzatoare a mingilor si rachetelor de Tenis sau care ar putea genera riscuri de accidentare. Membrii sunt responsabili pentru orice fel de pagube care se produc datorita comportamentului lor. Nu deranjati jucatorii de pe teren pana la expirarea timpului de joc.
 • 12. Pe terenurile de Tenis si in zona acestora este interzis accesul persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor, substantelor halucinogene, stimulatorilor, a altor medicamente depresive sau a oricaror substante care diminueaza capacitatile fizice si mentale si/sau consumul acestora in timpul utilizarii terenurilor.
 • 13. Utilizarea terenurilor de Tenis se face pe propria raspundere.
 • 14. Este interzis comportamentul indecent, galagios sau orice alt tip de comportament care ar putea genera situatii conflictuale sau ar deranja celelalte persoane prezente.
 • 15. Pentru siguranta si confort, clubul isi rezerva dreptul de a solicita oricarui participant parasirea incintei si de a folosi in acest scop mijloacele adecvate.
 • 16. Va rugam sa raportati personalului orice situatie periculoasa sau de nerespectare a regulamentului (altercatii, raniri, comportament indecent etc.).

AGREMENT