Tenis de masă în Râmnicu Vâlcea

Tenis de masă în Râmnicu Vâlcea

Club Winners este un club dedicat pasionaților de tenis de masă, oferind terenuri profesionale și facilități moderne pentru a vă bucura de acest sport dinamic și captivant. Cu un mediu prietenos și competitiv, clubul nostru vă invită să vă îmbunătățiți abilitățile, să vă antrenați și să vă distrați într-un cadru sigur și stimulant.

Mese de Tenis de Masă

Ping Pong Palace dispune de mese de tenis de masă de înaltă calitate, cu suprafețe uniforme și marcaje precise. Terenurile noastre sunt concepute pentru jucători de toate nivelele, de la amatori la profesioniști.

Echipamente de Închiriat

Dacă nu aveți propriul echipament de tenis de masă, puteți închiria rachete și mingi de la recepția noastră pentru a vă bucura de joc.

Tenisul de masă este un sport în care doi sau patru jucători lovesc o minge ușoară de la unii la alții cu ajutorul unor palete. Jocul are loc pe o masă separată în două de un fileu. Un jucător trebuie să lase mingea jucată spre el să cadă o singură dată pe partea sa de masă și trebuie să o trimită înapoi pe partea de masă a adversarului. 

Jocul se desfășoară cu viteză mare și necesită reflexe rapide. Un jucător bun poate imprima efect mingii, ceea ce face ca ricoșajul din masă sau paleta adversarului să fie imprevizibil. Este de mentionat faptul că ”recordul” în domeniul ”jocului pasiv” îl dețin românul Paneth Farkas și polonezul A. Ehrhich, care au jucat timp de 2 ore și 12 minute pentru a face un singur punct.[1] 

Tenisul de masă este foarte popular, în special în Asia de Est.[2] Este printre cele mai populare sporturi din lume ca număr de jucători,[3] și unul din cele mai noi sporturi majore.[4]

Tarife tenis de masă

Abonament - peste 10 ore/ lună

45 Lei

Ocazional

55 Lei

Rezervări

0735 125 544

SPORTURI