Teren de fotbal în Râmnicu Vâlcea

Teren de fotbal în Râmnicu Vâlcea

Teren de fotbal cu nocturnă (acoperit iarna)

Vino cu prietenii la un meci de fotbal de zi sau pe nocturnă, pe cel mai performant gazon sintetic din oras, omologat FIFA 2*.

Practicarea fotbalului în sezonul rece se face în condiții excelente, terenul fiind acoperit cu un balon protector de ultimă generatie, care menține în interior o temperatură optimă pentru jocul de fotbal.

Atracții și Facilități

Teren de Minifotbal

Clubul noastru dispune de un teren de minifotbal acoperit iar vara descoperit, echipat cu suprafețe de joc premium și marcaje profesionale. Indiferent de vreme, vă puteți bucura de meciuri intense și antrenamente eficiente într-un mediu confortabil și sigur.

Vestiare și Dusuri

Pentru confortul și comoditatea jucătorilor, punem la dispoziție vestiare spațioase și dotate cu facilități moderne, inclusiv dușuri și zone de relaxare.

Echipamente și Arbitraj

Echipa noastră se asigură că toate echipamentele necesare pentru desfășurarea meciurilor și a antrenamentelor sunt întotdeauna în stare perfectă de funcționare. De asemenea, punem la dispoziție servicii de arbitraj profesionist pentru a asigura desfășurarea corectă a competițiilor.

Săli de Antrenament

În afara terenurilor de minifotbal, oferim și săli de antrenament bine echipate, unde puteți lucra la îmbunătățirea condiției fizice și a abilităților tehnice alături de instruitori specializați.

Competiții și Evenimente

Club Winners găzduiește o varietate de competiții și evenimente legate de minifotbal, inclusiv campionate, turnee și meciuri amicale. De asemenea, suntem deschiși să colaborăm cu organizații și echipe pentru organizarea de evenimente private și corporative.

Tarife fotbal vară

VARĂ - Abonament

Abonamente

Orar

Tarif

Luni

-

Duminică

700 – 1600

65 Lei/ oră

1600 - Nocturnă

110 Lei/ oră

Nocturnă

125 Lei/ oră

VARĂ - Ocazional

Ocazional

Orar

Tarif

Luni

-

Duminică

700 – 1600

65 Lei/ oră

1600 - Nocturnă

125 Lei/ oră

Nocturnă

145 Lei/ oră

Tarife fotbal iarnă

Tarifele includ încălzirea terenurilor

IARNĂ - Abonamente

Abonamente

Tarif

Luni

-

Duminică

215 Lei/ oră

IARNĂ - Ocazional

Ocazional

Tarif

Luni

-

Duminică

235 Lei/ oră

Rezervări

0735 125 544

IMPORTANT!

Anularea rezervărilor se face cu cel puțin 24 de ore înainte. Membrii care nu se prezintă și nici nu anulează rezervarile în condițiile de mai sus, vor achita la revenire o taxă echivalentă cu contravaloarea ședinței la care nu s-au prezentat.

Clubul Winners permite accesul pensionarilor o oră pe săptămână în funcție de disponibilitatea orară a terenurilor.

Localizare

Situată într-o zonă centrală și ușor accesibilă, Club Winners este locul ideal pentru pasionații de minifotbal să se întâlnească și să se bucure de jocurile lor preferate. La Club Winners, ne mândrim să oferim o experiență de minifotbal completă și captivantă, unde pasiunea pentru sport se îmbină cu camaraderia și competiția sănătoasă. Vă așteptăm să vă alăturați echipei și să vă bucurați de adrenalina jocului!

SPORTURI