Winners’ Pub

Winners’ Pub

Dacă ești în căutarea Pub-ului perfect cu mâncare delicioasă, băuturi răcoritoare și distracție cât cuprinde, te invităm la Winners’ Pub împreună cu prietenii tăi!

Comandă din aplicația

Winners' PUB

google-play

Situat foarte aproape de centrul orașului, Winners’ Pub este locul perfect pentru o petrecere cu prietenii, pentru o seară tematică, pentru vizionarea unui meci live sau pur și simplu pentru o seară de dans. Capacitatea la interior este de 66 de locuri pe scaune, iar pe cele doua terase este de 100 de locuri. Nelipsite de la noi sunt ziarul de dimineață, croissantul alături de cafeaua ta preferată, cocktail-uri delicioase și zilnic happy hours cu oferte tentante.

Rămânem deschiși până la ultimul client!

Atmosfera relaxantă și ospitalitatea care ne caracterizează sunt cateva din motivele pentru care suntem convinsi că, la Winners’ Pub vă puteți destinde alături de prieteni sau puteți încheia o afacere cu partenerii dumneavoastră.

Vino și vizitează-ne astăzi!

Fie că este vorba de o ieșire cu familia sau o întâlnire cu prietenii, Winners’ Pub este locul perfect în Râmnicu Vâlcea pentru a te simți bine! Ai la dispoziție toate serviciile unui Pub și Restaurant autentic și Satisfacție Garantată!

Comandă din aplicația

Winners' PUB

sau din aplicațiile partenere