Teren de tenis în Râmnicu Vâlcea

Teren de tenis în Râmnicu Vâlcea

Club Winners este destinația perfectă pentru iubitorii de tenis de toate nivelele, oferind terenuri de tenis de înaltă calitate și facilități premium pentru a vă bucura de acest sport minunat. Cu un mediu elegant și atmosferă prietenoasă, clubul nostru vă invită să vă îmbunătățiți abilitățile, să vă relaxați și să vă bucurați de o experiență de tenis memorabilă.

Esti pasionat de tenis?

Joacă cel mai bun meci din viața ta pe unul din cele 2 terenuri de tenis cu zgură, dotate cu nocturnă.

Vrei să-ți perfecționezi jocul?

Club Winners’ colaborează cu unii dintre cei mai valoroși antrenori de tenis din Râmnicu Vâlcea. Întărirea disciplinei proprii, stimularea responsabilității, precum și socializarea se situează pe același plan cu dezvoltarea sportivă a copiilor. 

Formarea tinerilor sportivi pentru toate aspectele vieții, folosind ca intrumente tenisul și educația sportivă este o preocupare permanentă. Toți jucătorii vor beneficia de o atenție deosebită din partea noastră pentru ca performanțele lor să fie maxime în atingerea obiectivelor propuse.

Atracții și Facilități

Terenuri de Tenis

Clubul nostru dispune de terenuri de tenis cu zgură, perfecte pentru antrenamente și meciuri. Fie că sunteți un jucător începător sau experimentat, veți găsi terenuri potrivite pentru a vă satisface nevoile și preferințele.

Lumină Artificială

Pentru a permite jocuri de tenis și pe timp de seară, terenurile noastre sunt echipate cu sisteme de iluminare artificială de înaltă calitate, asigurând o vizibilitate excelentă și siguranță pe tot parcursul meciului.

Vestiare și Dusuri

După un meci sau antrenament intens, puteți utiliza vestiarele noastre confortabile și dotate cu facilități moderne, inclusiv dușuri și zone de relaxare.

Instructori de Tenis

Echipa noastră de instructori de tenis profesioniști și experimentați este disponibilă pentru a vă oferi lecții personalizate și sfaturi pentru îmbunătățirea abilităților dumneavoastră de joc.

Competiții și Evenimente

Club Winners găzduiește o varietate de competiții și evenimente legate de tenis, inclusiv turnee locale, meciuri amicale și campionate interne. De asemenea, suntem deschiși să colaborăm cu organizații și echipe pentru organizarea de evenimente speciale și corporative.

Servicii Suplimentare

În afară de facilitățile de tenis, clubul nostru oferă și servicii suplimentare precum închirierea de echipamente, restringerea rachetelor și organizarea de tabere de tenis și cursuri de perfecționare.

Localizare

Situat într-o zonă centrală și ușor accesibilă, Club Winners este locul ideal pentru pasionații de tenis să se întâlnească și să se bucure de acest sport minunat.

La Club Winners, ne străduim să oferim o experiență de tenis de neuitat, unde pasiunea pentru sport se îmbină cu eleganța și distracția. Vă invităm să vă alăturați comunității noastre și să vă bucurați de jocul de tenis într-un mediu exclusivist și rafinat!

Rezervări

0735 125 544

Copiii cu vârste cuprinse între 5-10 ani, pot beneficia de programe de inițiere și minitenis, iar cei mari pot beneficia de programe pentru avansați și performanță. Adulții pot închiria terenurile beneficiind de lecții private de initiere și/sau perfecționare sub îndrumarea antrenorilor noștri.

Tarife tenis vară

VARĂ - Abonament

Abonamente

Orar

Tarif

Luni - Vineri

700 - Nocturnă

40 Lei/ oră

Nocturnă

55 Lei/ oră

Sâmbătă - Duminică

700 - 2400

55 Lei/ oră

VARĂ - Ocazional

Ocazional

Orar

Tarif

Luni - Vineri

700 - Nocturnă

45 Lei/ oră

Nocturnă

65 Lei/ oră

Sâmbătă - Duminică

700 - 2400

70 Lei/ oră

Tarife tenis iarnă

IARNĂ - Abonament

Abonamente

Tarif

Luni - Duminică

85 Lei/ oră

IARNĂ - Ocazional

Ocazional

Tarif

Luni - Duminică

100 Lei/ oră

Accesul în spațiul de joc se face doar dacă beneficiarul este echipat corespunzator pentru activitatea respectivă

SPORTURI